Friday, January 29, 2010

Hmm... ma üritan midagi asjalikku nüüd siia välja mõelda. Et siis.... Ilmad on väga jubedad. Eile oli -22 ja lisaks tuul 20 m/s. Needless to say, hobused käisid üldiselt ainult jalutusrattas ja Maarja oli ainus tropp, kes neid lisaks ka maneezis veel korralikult liigutas. Jess. Juhan sai raua tagasi alla, see siis kahe nädala jooksul juba teine kord. Ma loodan et jääb viimaseks, see 25 euro suurune "luksusmaks" iga nädal pole just tore.
Täna oli -25 aga tuult polnud, ehk siis päris soe. Tegelikult nüüd ongi juba märksa soojemaks läinud. Maneezis on kõik uksed lahti, sest sees oli külmem kui väljas. Reaalne...
Sain tehtud paar päris olulist kõnet, esmaspäeval näiteks lähen lubadele järgi. Jeee. Ja sellest nädalast alustan siis graafikuga 1 vaba päev nädalas. Ei oota just, aga häda ajab härja kaevu. Mida ma ootan, on olümpia. Ja seekord peaks vist minema tänu ajavahele ka selles suhtes stressivabalt, et kõik mind huvitavad asjad on nii enam-vähem hilisõhtul, kus on aega teleka ees lösutada.
Täna oli plaan minna Juhaniga niisama maastikule jalutama, aga esimese 20 meetri peale tegi hobune sellist nalja, et edasi oli suund maneezi ja trenni tegema. Ega ta just tore ei olnud sellise külmaga ja jalg, mille ma nädal tagasi uutsin korralikult välja väänata, oli kah ikka valus, aga midagi üle ei jäänud, hobune ikka väga käest ära. Noh, täna sai esmase hullema energia maandatud ja nüüd siis homme saab vast juba midagi tegema hakata.
Ja muud hetkel huvitavat pole.

Playlist:
Pixie Lott - Cry Me Out
Pixie Lott - Mama Do
Olavi Uusivirta - On Niin Helppo Olla Onnellinen
AC/DC - If You Want Blood
PMMP - Rusketusraidat
Dixie Chicks - Not Ready To Make Nice
Muse - Undisclosed Desires
The Fray - Heartless
Brian McFadden - Real To Me
Boy George & Culture Club - Do You Really Want To Hurt Me

No comments: